Wat is er mogelijk?

Keukens

Bij Danny Van Linden is uw nieuwe keuken in goede handen. In tegenstelling tot prefabkeukens gebruiken wij enkel duurzame materialen van topkwaliteit. U kunt onder meer bij ons terecht voor graniet, marmer, composiet en Corian® (geperst pvc). In onze toonzaal hebt u de keuze uit een uitgebreid aanbod aan modellen en stijlen.

Badkamers

Uw badkamer dient niet enkel om u te verschonen. U komt er ook tot rust. De sfeer moet dus goed zitten! Dat bereiken we door een juiste combinatie van materialen, kleur en inplanting van de toestellen. Kom gerust een kijkje nemen in onze toonzaal, wij geven u graag een antwoord op al uw vragen. U kan ook vrijblijvend een offerte aanvragen.

Binnendeuren

Een binnendeur sluit niet alleen ruimtes van mekaar af, maar is evengoed mee een belangrijk onderdeel van uw interieur. Ze moet dus perfect passen bij al de rest, zeg maar. Kleur, vorm, houtsoort, enz., het plaatje moet passen. Danny Van Linden geeft u hierin graag raad en advies.

Dressings

Een dressing is een erg praktische manier om uw ruimte optimaal te benutten. Danny Van Linden maakt uw dressing op maat met de grootste aandacht voor afwerking en netheid. Ook een dressing onder een schuin dak bezorgt u heel wat extra opbergruimte. De indeling van uw dressing mag u uiteraard volledig zelf bepalen. U kunt kiezen uit heel wat handige accessoires zoals broekrekken en liftstangen.

Inbouwtoestellen

Ook voor uw inbouwtoestellen zit u dus bij Danny Van Linden goed. Welk merk of type u ook wenst, wij hebben ze in huis (Miele, Siemens, noem maar op). Wij geven graag advies over duurzaamheid, kwaliteit en kosten. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.

Inbouwkasten

Om alle beschikbare ruimte in uw woning te benutten, opteert u best voor inbouwkasten. Deze zijn netjes afgesloten, gaan mooi op in het geheel van uw interieur, scheppen een zee aan beschikbare ruimte en bovenal, ze houden uw huis ordelijk en netjes.

Genoeg gezien?

Op onze foto's ziet u al dat wij harmonie en kwaliteit in uw interieur brengen. Danny Van Linden nodigt u graag uit om samen meer projecten van ons te bekijken in onze toonzaal.

Offerte aanvragen